Hotel Prvan Vrgorac Logotip

Hotel Prvan Vrgorac

Dogodi li se ikad da ste prezasićeni užurbanošću i neprestanom trkom, gradskom vrevom i smogom velegrada, prljavim rijekama i teškim zrakom, kiselim kišama i zagušljivim nebom, da biste se bar na trenutak htjeli vratiti u “rajske vrtove” predindustrijskog društva, osjetiti praiskonski mir, dodirnuti čistoću netaknutih rijeka, udisati nebo, gledati i osvajati obzore drevnih planina i barem na trenutak prevladati sav onaj nemir i brzinu modernog života vrativši se kao vremeplovom u doba intenzivnog čovjekovog su-života s prirodom i u prirodi?

Ako je Vaš odgovor na ovo pitanje DA, onda obvezno dođite u Hotel Prvan i izaberite jedan (ili više) od programa aktivnog odmora i doživite nevjerojatno iskustvo praiskonskog mira i (su)života s prirodom!


SMJEŠTAJ

Hotel Prvan je moderno uređen hotel koji se nalazi u samom centru Vrgorca. U sklopu hotela nalazi se i mjenjačnica, trgovački centar, restoran s izvrsnom domaćom kuhinjom, veliki caffe bar s vrtom, konferencijska sala i vlastito parkiralište sa zajamčenom sigurnošću za vozila.

Sobe su uređene prema EU standardima, a sam hotel može bez problema primati autobusne grupe!

Turistički programi

Hotel Prvan organizira čitav niz atraktivnih turističkih programa i izleta po netaknutoj prirodi Biokovskog kraja. Pješačenjem stazom Alberta Fortisa, uspinjanjem po planinskim vrhuncima, spuštanjem u rudarska okna i podvodne rijeke, brdskim biciklističkim stazama, vinskim putovima, spuštanjem rijekom u drevnim lađama itd. otkriva se skrivena Dalmacija u svojoj iskonskoj, netaknutoj ljepoti. Tu su i razna druženja u izvornom dalmatinskom ambijentu, zatim berba jagoda, grožđa, jabuka…

Sve to može Vam pružiti jedinstveni doživljaj prvotne povezanosti života s prirodom i u prirodi, nevjerojatno vas odmoriti i barem na trenutak odvojiti od svakodnevne užurbanosti i dovesti Vas u onu iskonsku svezu s prirodom, otkriti Vam skrivene ljepote planina, dušu krša, podzemne rijeke… i vratiti Vas u pradavni način života u tim netaknutim krajevima.

Alberto Fortis, talijanski putopisac koji je zapisao Baladu o Hasanaginici, 1772.
'Nikada dok sam živ neću zaboraviti doček i srdačno gostoprimstvo što mi ga je učinio vojvoda Pervan u Kokorićima.'

[map width=”100%” height=”400px” zoom=”16″ type=”roadmap” disable_scrollwheel=”1″]
[pin center=”1″]43.204779,17.3727976[/pin]
[pin center=”1″]43.189780, 17.322233[/pin]
[/map]